MARTEST Seminer Duyurusu

Üniversitemizin yürütücüsü olduğu Türk ve Japon devletlerince desteklenen "Afetlere Dayanıklı Toplumlar Geliştirmek İçin Araştırma ve Eğitim Kompleksi Kurulması Projesi (SATREPS-MARTEST)" kapsamında Tokyo Üniversitesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nden Doç.Dr. Yosuke Aoki, 17 Ocak 2024 Çarşamba günü 14:00'de GTÜ Kongre merkezinde "Recent damaging earthquakes viewed from Synthetic Aperture Radar: The 2023 Kahramanmaraş, Türkiye, and 2004 Noto Peninsula, Japan earthquakes" başlıklı seminer verecektir. Bu seminerde birinci yılına yaklaştığımız Maraş ile çok yakın zamanda meydana gelen Noto, Japonya depremlerinin uzaktan algılama yöntemiyle yapılan analizleri aktarılacaktır.