III. GTÜ Biyomühendislik Mezuniyet Günleri

Gebze Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Topluluğu (GTÜ BIOS) ve GTÜ Biyomühendislik Bölümü iş birliğiyle düzenlenecek olan "III. GTÜ Biyomühendislik Mezuniyet Günleri," 24 Mayıs 2024 tarihinde Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi'nde sizleri ağırlayacak.

Etkinlik Detayları:

• Tarih ve Yer: 24 Mayıs 2024, Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi
  • Mezuniyet Günleri İçeriği:
    • Mezuniyet mutluluğunu paylaşma
    • Tez ve akademik başarı sunumları
    • İngilizce dilinde Sözlü ve Poster Bildiri sunumları
  • Başvuru ve Özet Gönderimi:
    • Özetlerinizi www.gtubios.org web sitesindeki "Abstract Template"e uygun olarak düzenleyerek 15 Nisan 2024, saat 17:30'a kadar gönderebilirsiniz.
    • Gönderilen özetler, Bilim Kurulu tarafından incelenecek ve uygunluk durumu katılımcılara e-posta ile bildirilecektir.
  • Konuşmacılar:
    • Sabah ve öğleden sonraki oturumlarında sektörden ve akademiden başarılı isimler, deneyimlerini ve tavsiyelerini Biyomühendis adaylarıyla paylaşacaklar.
  • Katılım Hediyeleri:
    • Etkinliğe katılan her katılımcıya özel "Özet Kitapçığı, Katılım Belgesi, ve Kongre Çantası" hediye edilecektir.
    • Sözlü ve Poster Bildiri ödülü kazanan katılımcılara sürpriz hediyeler verilecektir.
  • Veda Yemeği:
    • Etkinlik sonunda okulumuz biyomühendislik lisans bitirme öğrencileriyle veda yemeği düzenlenecektir.