“İnşaat Sektöründe Avrupalı Yöneticiler için Ortak Öğrenim Çıktıları (CLOEMC VI)” Tanıtım ve öğrenci-sektör buluşması toplantısı

Değerli Öğrencilerimiz ve Akademik Personelimiz,

Erasmus+ AB Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz "İnşaat Sektöründe Avrupalı Yöneticiler için Ortak Öğrenim Çıktıları (CLOEMC VI)" başlıklı proje tanıtım ve inşaat sektörü buluşma toplantısı, 8 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 11:00’da GTÜ Kongre Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirilecektir. Projede Türkiye, Polonya, İtalya, Almanya ve İzlanda’dan üniversite ve kuruluşları temsil eden 7 ayrı paydaş yer almaktadır. GTÜ İnşaat Mühendisliği olarak ortaklarından olduğumuz ve Koordinatörlüğünü Warsaw Teknik Üniversitesinin üstlendiği bu proje kapsamında, inşaat yöneticileri için kanıta dayalı öğrenme çıktıları oluşturulması hedeflenmektedir. Bu çıktılar, inşaat mühendisleri ve yöneticilerinin modern beceri ihtiyaçlarını ele alarak sektördeki paydaşlar ve teknik üniversiteler için yöntemler ve kılavuzlar oluşturmayı amaçlamaktadır.

Toplantıda CLOEMC VI AB projesi ve projenin ürünleri, sektör temsilcileri ve öğrencilerle yapılan bir buluşmada tanıtılacaktır. Ayrıca, kariyer planlaması çerçevesinde inşaat sektöründen yöneticiler ve inşaat mühendisliği bölümü öğrencilerini bir araya getirerek, öğrencilerin sektör hakkında bilgi sahibi olmaları ve sektörden gelen yöneticilerin gelecekteki çalışanları olması muhtemel öğrencilerle iletişim içinde olmaları hedeflenmektedir.

Katılımlarınızdan memnuniyet duyarız.