Milli Teknoloji Hamlesi Yolcuğunda Teknofest

Değerli Öğrenciler,

Teknofest'in heyecan veren yolculuğunda Türkiye'nin öncü havacılık, uzay ve teknoloji festivaline katılmaya hazır mısınız? 2024 Teknoloji Yarışmaları için başvurular başladı!

Üniversitemiz, Milli Teknoloji Hamlesi'nin bir parçası olan bu büyük etkinlik kapsamında, 4 Ocak 2024 Perşembe günü saat 15.00'te düzenlenecek olan "Milli Teknoloji Hamlesi Yolcuğunda Teknofest" adlı programla sizleri bilgilendirmek ve sorularınızı yanıtlamak için bir araya geleceğiz.

Program Detayları:
- Tarih: 4 Ocak 2024, Perşembe
- Saat: 15.00
- Yer: Kongre ve Kültür Merkezi Kırmızı Salon
- Konuşmacı: T3 Vakfı Kocaeli İl Sorumlusu, Büşra ÖKSÜZ

Teknofest 2024 yarışmalarına katılım ve projelerinizle yarışma heyecanını yaşama şansınızı öğrenmek için programımıza katılın. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.