Fizik Bölümü Seminerleri

Değerli Öğrencilerimiz ve Akademisyenlerimiz,

Fizik Bölümü Seminerleri kapsamında bu hafta iki seminerimiz olacak.

1. 20 Aralık Çarşamba günü saat 14:00- Dr. Gökhan Torun - "QUANTUM RESOURCES IN ACTION: Pinnacle of Quantum Superposition".
  2. 21 Aralık 2023  Perşembe saat 14:00- Prof. Dr. Nouredine Zekri -"Statistical Physics, Phase Transitions and anomalous diffusion. Application to Science, Engineering, and Technology".

Seminerler yüz yüze olup Fizik bölümü H blok seminer salonunda gerçekleştirilecektir. Seminerlerin dili İngilizcedir.

Detayları ekteki posterlerde ve bölüm web sayfası seminerler kısmında bulabilirsiniz.

Katılımlarınızdan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,

FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞI

Fizik Bölümü Seminerleri

Değerli Öğrencilerimiz ve Akademisyenlerimiz,

Fizik Bölümü Seminerleri kapsamında bu hafta iki seminerimiz olacak.

Katılımlarınızdan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,