Adli Bilimler Konferansı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİYOMÜHENDİSLİK TOPLULUĞU (BIOS) TARAFINDAN DÜZENLENEN ADLİ BILIMLER KONFERANSI 8 KASIM’DA ÜNİVERSİTEMİZDE GERÇEKLEŞECEK!

Geçtiğimiz yıllarda Gebze Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Topluluğu (BIOS) tarafından düzenlenen etkinliklerde okulumuz öğrencilerinden birçok katılımcı yer aldı. Katılımcılar; bu etkinliklere konuşmacı olarak ağırlanan alanında uzman kıymetli akademisyenlerin sunumlarıyla farklı alanlarda bilgi sahibi oldular. Biyomühendislik Topluluğu (BIOS) bu etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. 8 Kasım saat 14.30’da düzenlenecek ‘Adli Bilimler Konferansı’ Acıbadem Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Oğuz Polat sunumuyla okulumuzda İşletme Fakültesi Amfi-3’te gerçekleşecek. Gebze Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Topluluğu (BIOS) tarafından 8 Kasım tarihinde düzenlenecek Adli Bilimler Konferansı’na okulumuz lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılımı bekleniyor.

Katılımınızdan memnuniyet duyarız.

GTÜ BIOS