Yarının Depreme Dayanıklı Şehirleri Sergisi

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü akademisyenlerimizden Araştırma Görevlisi Nüket İpek Çetin’in araştırmacı olarak görev yaptığı ve Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Deprem Mühendisliği Ana Bilim Dalı olarak yürütülen “Yarının Şehirleri” uluslararası projesi kapsamında hazırlanan YARININ DEPREME DAYANIKLI ŞEHİRLERİ sergisi Salt Beyoğlu ev sahipliğinde 18 Temmuz Salı günü Saat 17:00’de kurumsal açılışını yapacaktır.

Deprem olgusunun bilimsel arka planına ışık tutmayı amaçlayan ve geleceğin kentlerinin tasarım ve planlama prensiplerini yapısal, kurumsal, mekânsal ve sosyal perspektifler odağında ele alan sergi, farklı uzmanların katılımıyla düzenlenen söyleşiler ile paneller ile 27 Ağustos’a kadar devam edecektir.

Sergi programı için: