GTÜ Makine Öğrenmesi Forumu

Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi, herhangi bir alan ayrımı yapmaksızın bilim ve mühendislik disiplinlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Gebze Teknik Üniversitesi olarak, bu alanda yaptığımız çalışmaların yanı sıra yapay zeka tekniklerini içeren araştırma projeleri ve lisansüstü tezlerin sayısını artırmayı ve bu yöntemleri lisans ve lisansüstü derslerde daha fazla kullanmayı hedefliyoruz.

Bu amaç doğrultusunda, öğrenci ve akademisyenlerimizin faydalanabileceği, danışmanlık hizmeti alabileceği bir çevrimiçi forum oluşturulmuştur. GTÜ akademisyenleri tarafından yönetilen bu foruma katılmak için aşağıdaki bağlantıdan ulaşabileceğiniz Teams ekibine üye olmanız yeterlidir.

Online forum, Salı günleri 16:00-18:00 saatleri arasında canlı yayında olacaktır.

Görüşmeye katıl (microsoft.com)

Bu forumda, yapay zeka ve makine öğrenmesiyle ilgili konuları tartışabilir, yeni fikirler geliştirebilir, projeler üzerinde işbirliği yapabilir ve uzmanlardan rehberlik alabilirsiniz.