Rover Adventure v2 Lansmanına Davet

"Gebze Teknik Üniversitesi Rover Takımı olarak büyük bir heyecan ve gururla yeni nesil keşif ve araştırma aracımız olan Rover Adventure v2 Lansmanına sizleri davet etmek istiyoruz.

Adventure v2 aracımızın lansmanı, keşif alanında devrim yaratan yeni bir araştırma aracının tanıtımını içerecektir.

Etkinliğimize katılarak, Rover aracının özelliklerini ve yeteneklerini yakından inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca aracın tasarım süreci, teknolojik yenilikleri ve ilerleyen dönemdeki kullanım planları hakkında da detaylı bilgiler sunulacaktır.

Etkinliğimizde aramızda sizleri görmeyi çok isteriz."

Tarih: 20 Haziran 2023

Yer: GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi Kırmızı Salon