GTU Teknopark - "The School" firması lansmanı

SEMİNER HAKKINDA

Teknolojideki radikal gelişmeler ve dünya çapında yaşanan krizler nedeniyle pazar koşulları hızla yeniden şekillenmektedir. Şirketlerin rekabette geride kalmamaları için değişiklikleri önceden tahmin etmeleri, stratejik kararları zamanında vermeleri ve hızlı şekilde doğru adımları atmaları gerekmektedir. Bu anlamda, sürdürülebilir rekabet gücü geliştirmenin en etkin yolu tüm paydaşlara yüksek değer öneren (value-proposition) bir iş modeli oluşturmaktır. Böyle bir iş modeli ise birbirini besleyen ve güçlendirici çevrim (Reinforcing System) olarak çalışan teknoloji ve inovasyon süreçlerini şirket bünyesinde entegre edip yönetmekle oluşturulabilir.

Bu tanıtım seminerinde, rekabet gücü elde etmek için güçlendiren çevrimin nasıl çalıştığına dair özet bir bilgilendirme ve aynı zamanda The School şirketinin bu alanda yapacağı çalışma ve vereceği hizmetler hakkında kısa tanıtım yapılacaktır.