Kimya Mühendisliği Seminerleri

Değerli Öğrencilerimiz ve Akademisyenlerimiz, 

  

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği bölümünde; 24 Mart 2023 Cuma, saat 10.00-11.00 arasında Dr. Mutlu ÇELİK tarafından “High Hydrostatic Pressure Treatments of Foods: Microbial Inactivation Kinetics and Mechanism” başlıklı, saat 11.15 – 12.15 arasında Dr. Fatih TARLAK tarafından “Use of Predictive Food Microbiology to Determine the Shelf-life of Food Products” başlıklı çevrim içi seminerler verilecektir. 

  

Seminerlere ait MS-Teams linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

  

Dr. Mutlu ÇELİK 

 

Dr. Fatih TARLAK 

 

Katılımlarınızdan mutluluk duyarız, 

 

Saygılarımızla 

Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz. Çerezlerle ilgili detaylı bilgi için çerez politikamıza göz atabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız. Kabul ediyorum