gtu_logo

Arş. Gör. Pelin KİRAZ
Moleküler Biyoloji ve Genetik

Pelin KİRAZ
Telefon
(262) 605 25 36
E-Posta
pkiraz@gtu.edu.tr
Ofis
C2 Blok, 121
Çalışma alanları
Mikrobiyal biyoteknoloji, Biyoetanol üretimi, Gıda patojenleri, Doğal antimikrobiyal ve antibiyofilm ajanlar

Sar, T., Kiraz, P., Braho, V., Harirchi, S., Akbas, M. Y. (2023). "Novel perspectives on Food-based natural antimicrobials: a review of recent findings published since 2020".Microorganisms, 11(9), 2234.

Kiraz P. and Akbas M.Y. (2023) "Investigation of Antimicrobial Effect of Hazelnut Green Husk Ethanolic Extract". The 3rd International Conference on Raw Materials to Processed Food. Istanbul, Turkiye. May 18-19, 2023 (Oral presentation).

Kiraz P. and Akbas M.Y. (2023) "The Anti-biofilm Effect of Hazelnut Green Husk Ethanolic Extract". The 3rd International Conference on Raw Materials to Processed Food. Istanbul, Turkiye. May 18-19, 2023 (Poster presentation).

  • Doktora: Gebze Teknik Üniversitesi 2023-
  • Yüksek lisans: Gebze Teknik Üniversitesi 2020-2023
  • Lisans: Uludağ Üniversitesi 2016-2020