|
Değerli Öğrencilerimiz, Doktora Tez Öneri ve Doktora Tez İzleme sunumları daha önce olduğu gibi yüz yüze yapılacaktır. Bununla birlikte Yüksek Lisans Tez Konusu Bildirme, Doktora Tez Öneri ve Doktora Tez İzleme Savunması form ve tutanaklarının Online Süreçleri ile ilgili açıklama aşağıda verilmektedir.
Başarılar dileriz.
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için; Yüksek Lisans Tez Konusu Bildirme 02-Ocak-14 Şubat 2025 tarihleri arasında
Yüksek Lisans Tez Konusu Bildirimi İçin: 1. adım: Öğrencinin Yüksek Lisans Tez Konusu Bildirme formunu doldurması, 2. adım: Öğrencinin onaylaması, sonra danışman ve Program Koordinatörüne onaya sunması, 3. adım: Kabul veya Ret olarak onaylar verildikten sonra “tarafımca imzalanmıştır” ibaresi form üzerinde görünecek ve bu ibare imza olarak kabul edilecektir. Form Ret edildiğinde tekrar düzenleme yapılarak süreç yeniden başlatılmalıdır.
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için; Doktora Tez Öneri Savunması 02 - 31 Ocak 2025 tarihleri arasında, Doktora Tez İzlemesi 02 - 31 Ocak 2025 tarihleri arasında,
Doktora Tez Öneri Savunması/Doktora Tez İzlemesi İçin: 1. adım: Öğrencinin Doktora Tez Öneri / Doktora Tez izleme Başvurusunu başlatması, 2. adım: Belirtilen tarihte yüz yüze savunmanın yapılması, 3. adım: Savunmadan sonra Doktora Tez Öneri Tutanağı/Doktora Tez İzleme Tutanağının doldurulması, raporun son halinin yüklenmesi ve Tez İzleme Komitesi üyelerinin onayına sunulması, Tez İzleme Komitesi üyelerinin onayına sunulduğunda kurumsal e maillerine kabul veya ret mesajı gelecek, Kabul veya Ret olarak onaylar verildikten sonra “tarafımca imzalanmıştır” ibaresi form üzerinde görünecek ve bu ibare imza olarak kabul edilecektir.
Tez Konusu, Tutanak ve Rapor Anabilim Dalı Başkanlarına ve Anabilim Dalı Sekreterlerine e-mail ortamında iletilecektir. Ayrıca ıslak imzalı evrak talep edilmeyecektir.
GTÜ uzantılı e-mail adreslerinizi kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir.
Online süreçle ilgili link: |
