Uygulamalı Biyoproses Eğitimi

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından “Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı” kapsamında desteklenen ve yürütücülüğünü Gebze Teknik Üniversitesi’nin yaptığı Enzim Test ve Danışmanlık Merkezi olarak 08-09 Ekim 2019 tarihlerinde teorik ve uygulamalı olarak “Uygulamalı Biyoproses Eğitimi ” düzenlemekteyiz. Düzenleyeceğimiz eğitimi Üniversitemiz ve MARKA Bölgesindeki (Sakarya, Yalova, Düzce ve Kocaeli) akademisyen ve lisanüstü öğrencilerini kapsayacak şekilde organize edilecektir.