Kuşbakışı Söyleşi

KUŞBAKIŞI SÖYLEŞİLER

Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü konusu “Sportif Havacılık” olan “Kuşbakışı Söyleşi” isimli etkinliği 10 Nisan 2018 tarihinde Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü Amfi 1’de düzenleyecek. Gün boyu sürecek olan bu etkinliğin temel amacı, havacılığın yapı taşlarından olan sportif havacılık hakkında her yaştan tüm havacılık tutkunlarını buluşturmak ve bilinçlendirmektir. Kuşbakışı Söyleşiler alanında uzman kişiler yardımıyla, katılımcıları sportif havacılığın çeşitli konularında bilinçlendirip, sportif havacılığa tutkusu olup nereden başlayacağını bilmeyenler için bir nevi rehberlik görevi üstlenmiştir.

Birincisi 10 Aralık 2015 tarihinde “Kuşların gözünden dünyayı görmek ister misiniz?” sloganıyla yapılan etkinlik 4 oturum olarak alanında uzman kişilerin katılımıyla gerçekleşmişti. Yamaç paraşütünde uzman bir pilotun katıldığı, çok verimli ve öğretici konuşmasının sonunda katılımcılara çekiliş ile tandem uçuş hediye edilen bir oturum vardı. Alınan sevindirici bir habere göre tandem uçuş hediye edilen kişiler çok memnun kalarak yamaç paraşütünde kendilerini geliştirip pilotluk seviyesine ulaştılar.

Şu an bu etkinliğin ikincisinin hazırlığını yapma telaşı ve mutluluğunda olan Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü, 10 Nisan 2018 tarihli “Kuş Bakışı Söyleşi-2” isimli etkinlikte yine alanında uzman kişileri havacılık tutkunları ile buluşturuyor! Bir havacılık fotoğraf sergisinin bulunduğu, yamaç paraşütü, planör, havacılık fotoğrafçılığı, uçuş simülasyonu gibi konuların konuşulacağı ve yeri gelince uygulamalı olarak da anlatılacak olan bu mükemmel etkinliğe herkesi davet ediyoruz. Ayrıca Havacılık ve Uzay Kulübü tarafından her oturumun sonunda çekiliş ile belki de sizlere bir başlangıç noktası oluşturacak hediyeler verileceğinin duyurusu yapıldı. Heyecandan uçuran ve dünyaya kuşbakışı bakabileceğiniz bu etkinliği kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.