International Workshop on Seismic Hazard and Risk Assessment for Industrial Facilities

British Council - Newton-Kâtip Çelebi Fonu bünyesinde GTU Mimarlık Fakültesi öğretim elemanlarının The University of Sheffield ile birlikte yürütmekte olduğu “Earthquake Disaster and Risk Management through a Rapid Response Framework for Industrial Zones in Turkey” projesi kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 04 Nisan 2018 (Çarşamba) günü Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda “Seismic Hazard And Risk Assessment For Industrial Facilities” konulu bir çalıştay düzenlenecektir.