BIOS CAREER’22.2

📣 Staj Fırsatları Elde Edeceğiniz BIOS CAREER’22.2 Sizlerle!

Gebze Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Topluluğu, GTÜ BIOS, olarak her yıl organize ettiğimiz kariyer günlerinin üçüncüsünü bu yıl 24-25 Aralık tarihlerinde saat 10.00 - 17.00 arasında Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlemekteyiz.

Etkinlik kapsamında konul firmalar katılımcılara şirketleri ve iş tanımları hakkında bilgi veren sunumlar yapacaklardır. Buna ek katılımcılar, olarak fuaye alanında yer alan firmalarla direkt iletişime geçebilecek akıllarındaki her soruyu sorabileceklerdir. Etkinliğe katılan konuk firmalardan bazıları etkinlik katılımcılarına staj fırsatı sunacaklardır.

Biyoteknoloji, ilaç, kozmetik, biyomedikal, biyoinformatik ve daha birçok alandan şirketlerin etkinlik katılımcılarına sunmuş oldukları staj fırsatlarıyla kariyer hedeflerini gerçekleştirmek isteyen herkes davetlidir.

Ocak ayında kariyer ile açtığımız 2022 yılını yine kariyerle kapatmak için 24-25 Aralık tarihlerinde Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde görüşmek üzere 🥳

Etkinlik tanıtımlarını web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilirsiniz👇🏻

Web sitesi: bios.gtu.edu.tr

Instagram: @gtubios

Twitter: BiosGtu

LinkedIn: GTU BIOS

❗️Kayıt formuna afişte bulunan QR kodu okutarak veya bios.gtu.edu.tr web sitemizden ulaşabilirsiniz.