SCALE ACA 2022 15-19 Ağustos

Gebze Teknik Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Enstitüsü ve Temel Bilimler Fakültesi Matematik Bölümü’nün ortaklaşa organize ettiği, uluslararası pek çok etkinliği (konferanslar, yaz okulları, çalıştaylar) bir çatı altında toplayan SCALE (Symbolic Computation: Algorithms, Learning and Engineering) faaliyeti, üniversitemizin yerleşkesi içerisinde 8-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

SCALE’e 40 farklı ülkeden çeşitli disiplinlerden ve farklı seviyelerden 250 civarında katılımcı bekleniyor.

Konferanslar

ACA: Applications of Computer Algebra’nın 27. uluslararası konferansı