Langırt Turnuvası (12-13-14 Nisan)

Heyecan dolu bir turnuvaya hazır mısın? GTÜ Sosyal Yaşam ve Medya Topluluğu tarafından 12-14 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenecek turnuvada GTÜ langırt şampiyonunu belirliyor! Hadi zaman daralıyor bir an önce bu nefes kesen turnuvaya kayıt ol!

Başvuru için lütfen formu doldurunuz:

Bir önceki turnuvada neler yaşanadığını görmek ister misin?

Langırt Turnuvası Açıklamaları ve Kuralları

Başvurular 11 Nisan gün sonuna kadar alınacaktır. 2 kişilik takımlar halinde başvuru yapılacaktır. Ücretler aynı gün sonuna kadar takım başı ₺5 olarak toplanacaktır. Eleme usulü maçlar oynanacaktır. Turnuva fikstürünün sorunsuz ve adaletli ilerleyebilmesi için, başvuru sayısına göre, 32 ya da 64 takım turnuvaya katılacaktır. Daha fazla takımın başvurusu halinde, yedeklere yazılacaklardır. Önce başvuran takımlardan 11 Nisan gününe kadar (o gün dahil) ücretini vermeyen takımlar olması halinde yedeklerdeki takımlardan katılım sağlanacaktır. Onların ücretleri 12 Nisan günü turnuva başlamadan hemen önce toplanacaktır.

Maçlar 12-13-14 Nisan günleri, saat 17.00-18.00 arasında, hazırlık kantindeki langırt masalarında oynanacaktır. Etkinlik saatlerinde, etkinlik görevlilerin, diğer masalardaki turnuva dışı maçları oynatmama izinleri vardır.

• Katılımcılarda Gebze Teknik Üniversitesi öğrencisi ya da personeli olma şartı aranır.

• 2 kişilik takımlar ile maçlar oynanacaktır.

• Eleme usulü turnuva olacaktır.

• Katılım ücreti takım başına ₺5’dir.

• Turnuvanın kazanan takımına sürpriz bir ödül verilecektir.

• İlk karşılaşmalar tek seri oynanacaktır. Sonraki karşılaşmalar, serilerde iki sayı yapanın tur atlayacağı şekilde oynanacaktır.

• Etkinlik günü ve saatinde turnuva alanında olmayan takımlar hükmen yenik sayılacaktır. Maçlar başka gün ve saatte oynanmayacaktır.

• Maçlar, atanan iki hakem gözetiminde oynanacaktır.

• Fırfır yapmak yasaktır. 1 kere yapılması durumunda uyarı verilecektir. 2 kere yapılması durumunda fırfır yapan takım üyesi karşılaşmadan uzaklaştırılacaktır. Diğer takım üyesi maça tek devam edebilir.

• Başvurular, 11 Nisan Salı Günü, Saat 17.00'e kadar alınacaktır. Karşılaşmalar aynı günün sonuna kadar etkinlik sayfasından duyurulacaktır.

• Organizatör kulüp, kurallarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.