IEEE GTÜ Öğrenci Topluluğu Kişisel Gelişim ve Kariyer Günü

Kişisel Gelişim ve Kariyer Günü, Gebze Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenecek olan ve katılmak isteyen herkese açık olan bir etkinliktir. 22 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek olan "Kişisel Gelişim ve Kariyer Günü", Gebze Teknik Üniversitesi Çayırova Yerleşkesinde yapılacaktır. Üniversite öğrencilerinin kişisel gelişimleri ve kariyerleri adına çalışmalar yapan IEEE GTÜ Kişisel Gelişim ve Kariyer Komitesi tarafından kişisel gelişim alanında uzmanlaşmış ve iş hayatında başarılı bir kariyer elde etmiş kişiler üniversitemizde ağırlanacktır. Bu sayede öğrencilerin doğru kariyer planlaması yapması ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunması sağlanacaktır.

2 HAFTA ÜCRETSİZ YURTDIŞI EĞİTİM FIRSATIYLA !
------------------------------------------------------------------------------------------

22 ŞUBAT ÇARŞAMBA
13.00-14.00 Volkan Akay / Bay İfade
14.00-15.00 Devrim Aksu / IdeaCoaching
15.00-16.00 Gökhan Özdemir / Endless Abroad Yurtdışı Eğitim

Kişisel Gelişim ve Kariye Günü neyi amaçlıyor?
- Kişilerin kişisel gelişimlerini mesleki gereklilikler doğrultusunda şekillendirmelerine yardımcı olmayı,
- Sektöreler hakkında merak edilenleri, akıllardaki soru işaretlerini cevaplayabileceği bir ortam yaratarak kariyer planlarına ışık tutmayı,
- Kişisel gelişim açısından bireyi çok yönlü geliştirmeyi
- Katılımcıların farklı konulardaki bilgi birikimini arttırmayı, bu bilgiler doğrultusunda kişiler arası iyi iletişimler kurmayı ve yaratıcı düşünme beciri kazandırmayı hedeflemektedir.
Kişisel Gelişim ve Kariyer Gününün Hedef Kitlesi Kimlerdir?
Kişisel Gelişim ve Kariyer Günü etkinliği kişisel gelişime ve kişinin kendini tanımasına olanak sağlar. Bunun yanında, kişinin kariyer planlamasını yapmasını ve iş hayatını tanımasını hedefler. Başta Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileri olmak üzere Türkiye genelinden bu alana ilgi duyan kişilere ulaşmayı hedeflemektedir.
22 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE ETKİNLİĞİMİZE BEKLİYORUZ !