IEEE GTÜ Tea Talks Wie

IEEE GTÜ Wie Komitesi tarafından bu sene ilki düzenlenecek olan IEEE GTÜ Tea Talks Wie Etkinliği 18 Şubat 2017 Cumartesi günü Gebze Teknik Üniversitesi TTO Teknokafe’de gerçekleşecektir.

olan IEEE GTÜ Tea Talks Wie Etkinliği; gelişen, büyüyen sektörlerde kadının yeri, önemi, avantajları dezavantajları gibi konulara değinirken, kendi alanlarında ya da kendi alanlarından başka alanlarda başarılı olmuş sektör içindeki kadınların tecrübelerini bizlerle paylaşmasına olanak sağlayan, bunların yanı sıra başarı yolundaki püf noktaları öğrencilere aktarmayı hedef edinen bir etkinlik olmasına ek olarak, başarının temelindeki yaratıcılığı girişimcilik ile uygulamak gibi önemli konularda bizlerin ufkunu aydınlatmayı hedef edinmektedir.

Etkinlik Ön Kaydı: wie.gtuieee.com