Kuveyt Türk Katılım Bankası Etkinliği

İnsan Kaynakları İletişim ve Pazarlama Uzmanı Süleyman Ezber

İnsan Kaynakları Kariyer ve İşe Alım Uzmanı Yunus Yöney

İş Tanımı

Bankada Kampüs, Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın Üniversite öğrencilerine yönelik hazırlamış olduğu bir istihdam ve sosyal sorumluluk projesidir. Bankacılık sektörüne ilgi duyan özellikle katılım bankacılığını mezuniyet sonrası kariyer olarak düşünen öğrencilere yönelik bir yetiştirme programıdır. Bu kapsamda Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin 3. ya da 4. sınıfında okuyan, iletişim kabiliyeti yüksek, potansiyeli yüksek ve takım çalışmasına uygun üniversite öğrencilerine yönelik bir programdır. Öğrenciler yıl boyunca haftada bir ya da iki günlerini şube ya da genel müdürlükte part-time çalışarak geçirmektedirler. Bankada Kampüs programı öğrenci mezun olana kadar devam etmektedir. Öğrenciler, program süresince gösterdikleri performanslarına bağlı olarak mezuniyet sonrasında işe alım sürecinde öncelikli olarak değerlendirilmektedir.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin örgün öğretim veren lisans bölümlerinde 3. ya da 4. sınıf öğrencisi (Bu aylarda 4. Sınıf öğrencileri mezun olmak üzere olduklarından özellikle 2. ve 3. Sınıfları tercih ediyoruz.)

• Yüksek akademik başarıya sahip
  • Faizsiz Bankacılık alanında çalışmaya istekli
  • Analitik düşünebilen ve takım çalışmasına yatkın
  • Etkin iletişim becerilerine sahip