AveaMasters: Avea, Genç Yeteneklerini Arıyor

GYTE IEEE Öğrenci Kolu ve Avea iş birliği ile, "Avea, Genç Yeteneklerini Arıyor" etkinliği

18 Aralık Çarşamba günü saat 14:00'da İşletme Anfisinde AveaMasters ekibini okulumuzda ağırlayacağız. Avea'da staj ve iş olanaklarının konuşulacağı etkinliğimize 3. ve 4. sınıf öğrencileri ağırlıklı olmak üzere bütün öğrenci arkadaşlarımızı etkinliğe bekleriz. Etkinliğe katılan öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılacak, etkinlik sonunda ise katılımcılar arasından yapılan çekilişle bir öğrenciye Avea inTouch Akıllı Telefon verilecektir.

Yer: İşletme Amfisi,

Tarih: 18 Aralık 2013 Çarşamba, saat 14:00