Girişimcilik ve Kariyer Planlama Topluluğu "Yurtdışı Eğitim ve İş Fırsatları"

Yüksek Lisans Eğitim ve İş Fırsatları

Yurtdışı yüksek lisans eğitim ve iş fırsatlarının anlatılacağı etkinliğimiz GYTE öğrencilerine kariyer planlama konusunda yardımcı olacaktır.

Tarih: 26.12.2012 Çarşamba
Yer:GYTE İşletme Amfisi
Saat: 10.00-12.00
Konuk Üniversite: King Fahd University of Petroleum & Minerals
web: http://www.kfupm.edu.sa/

İlgili bölümler: Bilgisayar Mühendisliği, Biyomühendislik, Çevre Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Fizik, İktisat, İşletme, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Kimya, Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Matematik, Mimarlık, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Strateji Bilimi ve Şehir ve Bölge Planlama bölümleri.

İlgili sınıflar: ilgili bölümlerin 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile bölüm ayrımı olmaksızın tüm yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Organizasyon: Girişimcilik ve Kariyer Planlama Topluluğu