G.E.N Etkinliği (17-18 Mart 2018)

G.E.N. konferansı etkinliğinin bu yıl ikincisini 17-18 Mart 2018 de Gebze Teknik Üniversitesi IEEE öğrenci topluluğu "Engineering in Medicine and Biology Society (IEEE-EMBS)" olarak Sayın  MBG Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uygar Tazebay'ın desteği ile G.E.N. 2 Konferansını  gerçekleştirecek olmaktan heyecan duyuyoruz.  G.E.N. konferansı; global dünyada gelişen ve değişen bilimin ışığında Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyomühendislik ve Biyoteknoloji alanında uzmanlaşmış bilim insanları ile gerçekleştirilecektir. Konferansın yol göstermesini ve konuklarımızın bu alanlardaki çalışmaları ile geleceğin bilim insanı adayları öğrencilerimize ilham vermesini umuyoruz.

Sizleri etkinliğimizde aramızda görmek bizleri çok mutlu edecek. G.E.N.2 Konferansında görüşmek dileğiyle.

Kayıt için : bit.ly/ieeegtugen2