2. GTÜ İNOVATİF KİMYA BİLİM ÖĞRENCİ KONGRESİ

Gebze Teknik Üniversitesi Kimya Bilim Topluluğu “GTÜ KimBil” tarafından 7 Nisan Dünya Kimya Bayramı’nda “2. GTÜ İnovatif Kimya Bilim Öğrenci Kongresi” düzenleyenecektir.

2. GTÜ İnovatif Kimya Bilim Öğrenci Kongresi’nin düzenlenmesi ile Türkiye’nin dört bir yanında okuyan kimya ve fen bilimleri alanında farklı disiplinlerde lisans ve lisansüstü eğitimini yapmakta olan genç bilim insanları ve kimya sanayicilerinin bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve yeni fikirlerin paylaşımı için zemin oluşturulması ve bilimsel motivasyonunun arttırılması hedeflenmektedir.

Kongre kapsamında; sonuçlanmış/yapılmakta olan çalışmalar, henüz fikir aşamasındaki bilimsel/endüstriyel yaklaşımlar ve literatür araştırmaları, lisans/ lisansüstü eğitimine devam eden genç bilim insanları ve kimya sanayicileri tarafından sözlü veya poster olarak sunulabilir.

Kongre kaydı için kongre web sayfasından kayıt formu doldurulması gerekmektedir. Sözlü/poster sunumu yapmak isteyen katılımcılarımızın web sitemizde yer alan formatta hazırladıkları sunum özetini adresine göndermeleri gerekmektedir.

Kongre Web Sayfası: http://gtukimbil.wixsite.com/kimbil