G.E.N. Etkinliği

Gebze Teknik Üniversitesi IEEE Topluluğu tarafından 11-12 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan G.E.N. konferansı; global dünyada gelişen bilimin ışığında moleküler biyoloji ve genetik, biyoteknoloji ve biyomühendislik alanlarında uzmanlaşmış hocalarımızın kendi bilimsel çalışmalarını geleceğin bilim insanları olan öğrencilere yol göstermeyi amaçlamaktadır. Etkinlik kapsamında kendi alanlarında saygıdeğer bilim insanları çalışmalarını katılımcılarla paylaşacaktır. Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Detaylı Bilgi: www.gtuieee.com