EngelsİZliyoruz Sinema Etkinliği

20 Mayıs 2015 saat 14:00 de işletme konferans salonunda Son Mektup filminin gösterimi yapacağız.

Bu film görme engelliler için sesli betimlemeli, işitme engelliler için işaret dili destekli ve altyazılı olacak şekilde gösterim yapılacak. engeli bulunmayan öğrenci ve personel de katılım sağlayıp görme engellilerin yaşadıkları zorlukları anlama noktasında göz bandı takıp gözleri kapalı izleyeceklerdir.

Engelli Öğrenci Biriminin Düzenlediği bu film etkinliğine sosyal farkındalık ile herkesin bu sinemaya gelmesini ve engelli arkadaşlarımızı yalnız bırakmamasını istiyoruz.

Psk. Lütfi YAPICI
Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü